Προώθηση της δράσης JobFair από την EESTEC LC Xanthi


Η EESTEC LC Xanthi διοργανώνει το πρώτο JobFair στην Ξάνθη για να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον επαγγελματικό κόσμο και στους στόχους σου.

 

Το JobFair είναι μια διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που απευθύνεται σε φοιτητές πολυτεχνικών σχολών. Διοργανώνεται από φοιτητές για φοιτητές, συνεπώς αποτελεί μία καθαρά εθελοντική, μη κερδοσκοπική δράση.

 

Το όραμα του event είναι να δημιουργήσει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στους φοιτητές και την αγορά εργασίας και να τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση του επιχειρηματικού κόσμου. Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 07-08 Μαΐου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ στην Ξάνθη.

Μέσω της συμμετοχής σου στο event μπορείς να έρθεις σε επαφή με εκπροσώπους τεχνολογικών, και όχι μόνο, εταιρειών, να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου, να ανακαλύψεις επαγγελματικές ευκαιρίες, να εξελιχθείς και να αποκτήσεις τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Η εκδήλωση θα περιέχει παρουσιάσεις εταιρειών, mock interviews, σεμινάριο δημιουργίας βιογραφικού, soft skills trainings, workshops και πολλές άλλες δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να σε προετοιμάσουν για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και να διευκολύνουν την μετάβασή σου από τον ακαδημαϊκό κόσμο στην αγορά εργασίας.

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, μέχρι τις 15 Απριλίου, 23:59 μμ.