Ενημέρωση για την Συμμετοχή του ΔΠΘ στην έκθεση τεχνολογίας BEYONB


Αξιότιμες κυρίες/Αξιότιμοι κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες προετοιμασίας για την συμμετοχή του στην 2η έκθεση τεχνολογίας BEYOND, https://www.beyond-expo.gr,  που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 29.9-01.10.2022  στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Το περίπτερο του Ιδρύματος μας βρίσκεται στο pavilion 14 εξοπλισμένο με οθόνες plasma, info kiosk και όλο το απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία και την εκθεσιακή του παρουσία.

Η έκθεση BEYOND, η πρώτη διεθνής ψηφιακή έκθεση στην Ελλάδα, αποτελεί σημείο συνάντηση λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Πλαισιώνεται από δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις με συμμετοχή από κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάσεις καινοτομιών και ζωντανών εμπειριών.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να παραστούν και να πλαισιώσουν την ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δια ζώσης στο περίπτερο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, κα Σόνια Δεληγιάννη, τηλ. επικ. 25310-39273 (εσωτ. 74273), e-mail: sdeligia@affil.duth.gr

Επιπλέον, όποιοι ενδιαφέρονται να αποστείλουν ψηφιακό υλικό (πχ videο spot,πέραν εκείνου που είχε σταλεί για την προβολή του στην 86η ΔΕΘ), ώστε να συμπεριληφθεί και να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρακαλούμε να το αποστείλουν υπόψη του κ. Ιωάννη Λαζάκη (e-mail : ilazakis@affil.duth.gr, τηλ. επικ. 74280) έως την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη, προκειμένου να επεξεργαστεί.

 

 

 

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Γραφείο Πρυτανικών Αρχών

Πανεπιστημιούπολη

Κομοτηνή T.K.69100

Τηλ: 25310 39042  & 25310 39046

e-mail: rector@duth.gr

www.duth.gr