Πρόσκληση και Ατζέντα Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας Do I.T.


 

Αγαπητοί/ές,

 

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με τη Θερμοκοιτίδα “Thinc” διοργανώνουν το Συνέδριο Επιχειρηματικότητας “DO I.T.” (DoInThrace), την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 10.00 π.μ., στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στα Κιμμέρια Ξάνθης.

 

Το “DO I.T.” αντιπροσωπεύει μια καινούρια, δυναμική πρωτοβουλία της Thinc, στοχεύοντας στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας των νέων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε τους νέους, προσφέροντας τους τα αναγκαία εφόδια για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχειρηματική πορεία, ενισχύοντας το οικοσύστημα καινοτομίας της περιοχής.”

 

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει δύο ενότητες:

Α. Ενότητα: Ομιλίες/Συνεντεύξεις Επιχειρηματιών
Στο συνέδριο θα καλωσορίσουμε διακεκριμένους επιχειρηματίες από διάφορους τομείς, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τα μυστικά της επιτυχίας τους. Μεταξύ των αξιότιμων προσκεκλημένων θα βρίσκονται:

  • Γιώργος Μυλωνάς, Πρόεδρος & CEO της Alumil
  • Γιώργος Γιορδαμλής, Πρόεδρος της Prisma Electronics
  • Δημήτρης Σαράντης, Πρόεδρος ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.
  • Απόστολος Παπαδόπουλος, CEO της Meat Company
  • Δρ Γιώργος Σπανός, Αντιπρόεδρος & CEO της Domes Resorts
  • Βασίλης Τοροσίδης, Διεθνής ποδοσφαιριστής
  • Βασίλης Γιάνναρος, CEO της The Espressonist Coffee Company

Β. Ενότητα: Διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα διεξαχθεί διαγωνισμός παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών (Pitching), όπου οι ομάδες της θερμοκοιτίδας θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους ενώπιον μιας κριτικής επιτροπής και του κοινού. Οι τρεις καλύτερες ιδέες θα τιμηθούν με χρηματικό έπαθλο.

 

Η εκδήλωση θα κλείσει με γιορτή και μουσική συναυλία από τους Underhill West!

 

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο συνέδριο Do I.T., ένα γεγονός αφιερωμένο στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας και των καινοτόμων ιδεών.

 

Πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Τhinc – Thrace incubator μπορείτε να βρείτε παρακάτω: https://thinc.duth.gr/el/do-it/

 

ΑΤΖΕΝΤΑ Do I.T.