Επιστημονική διάλεξη του Professor Jorge G. Zornberg, Πέμπτη 17/10/2024 ώρα 12:00, Αμφιθέατρο 1 Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ.


Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο 1 του Κτηρίου Α’ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ. στα Κιμμέρια θα δοθεί η Επιστημονική Διάλεξη με τίτλο «Ingenuity in Geotechnical Design using Geosynthetics» από τον Dr. Jorge G. Zornberg, Professor and Joe J. King Chair in Engineering, The University of Texas at Austin, U.S.A. και Past-President of the International Geosynthetics Society (IGS). Η διάλεξη κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με δεδομένο ότι τα γεωσυνθετικά υλικά χρησιμοποιούνται με επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες σε πολλές κατηγορίες τεχνικών και περιβαλλοντικών έργων.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Τομέα Γεωτεχνικής Μηχανικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ. και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Γεωσυνθετικών Υλικών (IGS Greece) και συμπεριλαμβάνεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 50 ετών από την ίδρυση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στα συνημμένα αρχεία περιλαμβάνονται σύντομο βιογραφικό σημείωμα του ομιλητή και περίληψη της διάλεξης.

Ιωάννης Ν. Μάρκου

Καθηγητής
Τομέας Γεωτεχνικής Μηχανικής
Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Πρόεδρος IGS Greece

Ingenuity in Geotechnical Design using Geosynthetics – Abstract

Jorge G. Zornberg – CV